Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Okružní plavby lodí - nový způsob dovolené

Rádi poznáváte nová místa, na své dovolené chcete navštívit co nejvíc měst, památek, zajímavých míst a přitom se neradi vzdáváte svého pohodlí a luxusu, který si na dovolené zasloužíte? Pak je tu právě pro vás zcela nový způsob trávení dovolené. Pokud hledáte něco jiného, než jen klasický pobyt v exotické destinaci, je pro vás ideální plavba lodí.

Ráno za rozbřesku procházíte ještě ospalé přístavní městečko, kde trhovci právě otevírají své krámky. Večer se koupete daleko od civilizace, v romantické laguně za západu slunce a ráno se už probouzíte na vzdáleném ostrově, kde život plyne úplně jinak než na pevnině. Idylická představa dovolené nemusí být utopií.

Cestovní kancelář RUDOLF REISEN úspěšně boří mýty o tom, že jde o nákladnou a snobskou dovolenou. Naopak, tento celosvětově oblíbený a rozšířený produkt si získává své příznivce i v České republice. RUDOLF REISEN každému ušije takový zájezd na míru, a to podle představ o ceně i požadavků na destinaci včetně kombinace s dobou strávenou na pevnině v určitém místě před vyplutím či po vyplutí.

Přes den klient navštíví atraktivní místa, tráví čas na pláži (každý den na jiné!) a poznáváním nových míst. V noci, kdy se baví a využívá zázemí luxusní lodě, která splňuje nejvyšší standardy pětihvězdičkového hotelu, se přesouvá do další destinace. Loď pluje a klient šetří čas, nemusí cestovat během dne. Dnes navíc může dvoutýdenní plavba Karibikem na luxusní lodi vyjít stejně, jako třeba dovolená v jiné exotické destinaci, ale jen na jednom místě.

Moderní pasažérské lodě jsou menší plující města, kdy kromě noblesních hotelů pozná klient netušené zázemí vyladěné pro náročné využití volného času. Najdete tu nejen restaurace a bary, ale také třeba kina, kasina, diskotéky, obchodní pasáže. Nechybí knihovna, posilovna, golfový simulátor, běžecký okruh, sauna, vířivky, vnitřní i vnější bazény, kadeřnictví nebo masážní salony. Jsou tu i duty free obchody, kde můžete nakoupit podobně výhodně, jako třeba v letištním transitu. Každý den je přichystaný speciální program, který je zahrnutý v ceně.

V Německu jsou nyní největším hitem právě tyto okružní plavby lodí a Češi už je objevují také. RUDOLF REISEN navíc díky orientaci na německý trh, odkud připravuje pro české klienty zájezdy, má bezkonkurenčně nejnižší ceny. Je to logické, Němci mívají díky vyššímu odběru zájezdů mnohem lepší podmínky. Navíc platí, že jsou váženými partnery a klienty a podle toho také dostávají servis.

Nejoblíbenější a nejrozšířenější jsou plavby po Karibiku. Místem nalodění může být Florida, New York nebo některý z Karibských ostrovů. Vybrat si ale můžete i jiné plavby, například Středomoří, kolem Aljašky či kolem Spojených arabských emirátů. K dispozici však máte i delší trasy: například měsíční plavbu z Říma do Bangkoku nebo z Los Angeles do Sydney.

Jedno pro co se rozhodnete, díky RUDOLF REISEN dostanete mezinárodní plavby všech plavebních společností na nejvyšší úrovni za senzačně nízké ceny.

V případě zájmu o exklusivní plavby lodí neváhejte a zavolejte na zelenou linku 800 100 567 anebo navštivte web CK RUDOLF REISEN.

- PR článek -

CK RUDOLF REISEN
Komenského 15
466 01  Jablonec nad Nisou
Zelená linka: 800 100 567
Tel.: 483 707 157
info@rudolfreisen.cz

Rybná 14 (pasáž Burzovního paláce)
110 00  Praha 1
Zelená linka: 800 880 820
Tel.: 221 844 321
praha@rudolfreisen.cz

www.rudolfreisen.cz

Článek byl zobrazen 4 342 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v USA

Levné ubytování v USA online a rychle.

Zájezdy USA

Vyberte si z nabídky zájezdů do USA od CK Go2.

 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na USA.Světadíly.cz najdete rady a tipy na cesty do Ameriky. Najdete zde informace o jednotlivých státech, městech, národních parcích a dalších zajímavostech. Určitě si vyberete ze široké nabídky poznávacích zájezdů do New Yorku a na Floridu. Tipy na akční letenky.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko