Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Jazykové kurzy v zahraničí - třeba v USA

Díky moderním komunikačním technologiím se zkracují vzdálenosti a svět se stává „menším“. Stále se zvyšuje potřeba komunikace i na mezinárodní úrovni a výuka cizích jazyků se stává běžnou součástí vzdělávání. Jednou z možností, jak studovat cizí řeč skutečně intenzivně a dosáhnout během krátké doby znatelného pokroku, jsou jazykové kurzy v zahraničí.

Spojené státy americké jsou pro studium jazyků po Velké Británii a Maltě třetí nejoblíbenější destinací. Snad každý z nás zatoužil vidět na vlastní oči Sochu svobody nebo Niagarské vodopády, projít se po mostě Golden Gate Bridge v San Francisku, případně surfovat na úžasných havajských vlnách. Spojte dovolenou v USA se studiem jazyků.

USA nabízejí vedle výborných cestovatelských možností i další výhodu, a tou jsou příznivé ceny jazykových kurzů. Absolvovat kurz můžete téměř v každém velkém městě od Los Angeles, New Yorku, Miami až po San Diego nebo Seattle. „Nikde na světě nepořídíte kurz angličtiny za takových podmínek, jako právě v Americe. Každý týden získáváme pro naše klienty zvýhodněné nabídky na kurzy po celých Spojených státech. Aktuálně se jedná například o kurzy v Miami nebo New Yorku, které se dají pořídit už od  3 420 korun za týden,“ dodává Eva Havránková, marketingová manažerka Channel Crossings - agentury, která se zprostředkováváním kurzů v zahraničí zabývá už více než 15 let. 

Několik doporučení před cestou

1. Kurzy v USA se pořádají v délce od 2 týdnů až do jednoho roku. Některé školy nabízejí i kurzy týdenní, ty ale z důvodu ceny letenky a délky letu příliš nedoporučujeme. Ideální variantou je spojit kurz s dovolenou a zakoupit např. 3-týdenní pobyt s tím, že dva týdny chodíte do školy a třetí týden cestujete.

2. Pokud celkový rozsah vaší výuky nepřesáhne 20 lekcí týdně, budete moci do USA vycestovat pouze na turistická víza nebo velmi jednoduchou on-line registraci ESTA. Pro intenzivnější kurzy potřebujete studentské vízum, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.

3. Ceny letenek se mohou v závislosti na termínu zakoupení velmi lišit, proto doporučujeme plánovat pobyt v USA s dostatečným předstihem. Včasným zakoupením letenky můžete ušetřit několik tisíc korun.

Aktuální tipy na jazykové kurzy v zahraničí s jazykovou školou Channel Crossings:

•    Miami: 3420 Kč/ 20 lekcí angličtiny týdně
•    Fort Lauderdale: 4 828 Kč/ 20 lekcí angličtiny týdně
•    Los Angeles: 4 617 Kč/ 20 lekcí angličtiny týdně
•    New York: 4 700 Kč/ 20 lekcí angličtiny týdně
•    San Francisco: 4 617 Kč/ 20 lekcí angličtiny týdně

Video na téma možnosti jazykových kurzů v zahraničí:

Bližší informace k zahraničním jazykovým kurzům najdete na stránkách agentury Channel Crossings. Můžete nás také navštívit osobně v klientském centru Lazarská 8/13E, Praha-Nové Město.

Napište si o katalog (zdarma) jazykových kurzů v zahraničí, případně si vyžádejte zpracování nezávazné kalkulace.   

- PR článek -

Channel Crossings
Lazarská 8/13E
120 00  Praha-Nové Město

katalog@chc.cz, jazykovaskola@chc.cz
www.chc.cz

Článek byl zobrazen 8 633 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v USA

Levné ubytování v USA online a rychle.

Zájezdy USA

Vyberte si z nabídky zájezdů do USA od CK Go2.

 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na USA.Světadíly.cz najdete rady a tipy na cesty do Ameriky. Najdete zde informace o jednotlivých státech, městech, národních parcích a dalších zajímavostech. Určitě si vyberete ze široké nabídky poznávacích zájezdů do New Yorku a na Floridu. Tipy na akční letenky.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko