Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Dovolená v Karibiku - plavba lodí

Dovolená snů představuje pro většinu koupání v průzračném moři, lenošení na bílých, prosluněných plážích, olemovaných plamami a možnost výletů za historickými památkami či krásami přírody. Dovolená v Karibiku naplňuje tento sen a uskutečníte-li ho v podobě plavby luxusní lodí, poznáte hned několik rajských ostrovů najednou.

Plavby lodí Karibikem jsou oblíbeným typem dovolené pro Američany i Evropany. Rozsáhlá karibská oblast, tvořená stovkami ostrovů, má příznivé klima po celý rok, nejpříhodnější čas k návštěvě je období evropské zimy. Let z Evropy trvá s jedním přestupem jen několik hodin a tak poznat jen jedno místo této exotické ostrovní říše by bylo opravdu škoda. Okružní plavby vám zprostředkují poznání západní nebo východní části Karibiku během týdenní plavby, při které navštívíte nejméně pět ostrovů.

plavby po Karibiku
Foto: Costa Fascinosa

Plavby lodí Karibikem kombinují pobytovou dovolenou s poznáváním prosluněných ostrovů. Výletní lodě nejčastěji připlouvají na Jamajku, antilské ostrovy Dominica, Barbados, Svatá Lucie, Martinique, Guadeloupe, na Tortolu a Kajmanské ostrovy. Při plavbách po západním Karibiku jsou díky mayským památkám atraktivní zastávky v mexickém Cozumelu a honduraském Roatánu. Pro Karibik je ideálním místem vyplutí Miami na Floridě, výletní lodě Costa vyplouvají ale také z francouzského Guadeloupe či z La Romany v Dominikánské republice.

plavby po Karibiku
Foto: Honduras - ostrov Roatán

Zázemí luxusní lodě

Váš plovoucí resort vám poskytne dokonalé zázemí - pohodlné ubytování v kajutách mnoha typů, skvělou plnou penzi, báječnou zábavu pro všechny věkové skupiny. Lenošení na horních otevřených palubách s bazény a tobogány si můžete vylepšit lahodným karibským koktejlem. Bezstarostně se vydejte po trase, která vás svými zastávkami nejvíce nadchla.

plavby po Karibiku
Foto: Mexiko - Chichén Itzá

Výlety

Během plavby lodí Karibikem si vy sami určujete, zda probádáte navštívený ostrov sami či zda si raději na lodi zakoupíte předem připravené výlety. Lodní společnosti věnují výběru výletů velkou pozornost, a tak si na většině ostrovů kromě klasiky v podobě okružní jízdy si můžete užívat adrenalin při plavání s rejnoky či delfíny, procházce v korunách stromů tropického pralesa či na visutých lanovkách zipline. Karibské ostrovy jsou také vyhledávané milovníky surfování a dalších vodních sportů. I začátečníci se mohou ponořit se šnorchlem do teplých vod a nechat se okouzlit pestrobarevným podmořským světem. Neměli byste však ani vynechat exkurzi do palírny zdejšího skvělého bílého rumu, který tvoří základ lahodných karibských koktejlů. Zkrátka nepřijdou ani milovníci památek, obdivovat můžete především koloniální architekturu, křesťanské kostely a katedrály, na trasách západním Karibikem uvidíte slavné monumenty mayské architektury. Možnosti výletů a zábavy jsou nepřeberné, a tak každý si může prožít svůj karibský sen podle svého.

plavby po Karibiku

Kde objednat plavbu lodí Karibikem?

Širokou škálu plaveb Karibikem naleznete v CK Orbis Link, specialisty na okružní plavby po všech mořích světa. Kromě plaveb loděmi Costa Cruises vám rádi připravíme nabídku dalších lodních společností tak, aby plavba plně splnila vaše představy o ideální exotické dovolené.
Kontaktovat nás můžete telefonicky 222 714 751 nebo emailem.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 6 899 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v USA

Levné ubytování v USA online a rychle.

Zájezdy USA

Vyberte si z nabídky zájezdů do USA od CK Go2.

 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na USA.Světadíly.cz najdete rady a tipy na cesty do Ameriky. Najdete zde informace o jednotlivých státech, městech, národních parcích a dalších zajímavostech. Určitě si vyberete ze široké nabídky poznávacích zájezdů do New Yorku a na Floridu. Tipy na akční letenky.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko