Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Chystáte se za oceán? Pořiďte si kvalitní cestovní pojištění

Chystáte se letos okusit slavnou Ameriku na vlastní kůži? Podrobný plán cesty už máte určitě připravený. Zařídili jste si kromě víza nebo registrace ESTA i kvalitní cestovní pojištění?

Cestovní pojištění do USA je vedle registrace ESTA nebo víza to nejdůležitější, co byste si měli před cestou obstarat. Ptáte se proč? Zdravotní péče v Americe totiž patří mezi ty nejdražší na světě.

Pro představu si prohlédněte ceny jednotlivých lékařských úkonů, jejichž plnou výši byste museli zaplatit z vlastního, pokud byste odcestovali bez pojištění.

Náklady na léčbu

Infarkt a aplikace bypassu: 4 200 000 Kč
Zlomená noha: 180 000 Kč
Jedna výplň zubu: 2 900 – 5 800 Kč
Akutní zánět slepého střeva: 600 000 Kč
Základní ošetření u zubaře: 4 000 Kč

Cestovní pojištění vás vyjde na pár korun na den. A to i přesto, že cestovní pojištění do USA je dražší než pojištění do evropských zemí. Riskovat astronomické částky za případné lékařské zákroky se rozhodně nevyplatí. Pojištění se vztahuje nejenom na diagnózu a ošetření, ale kryje také:

- Léky a zdravotnický materiál
- Hospitalizaci včetně dopravy do nemocnice
- Pojištění proti ztrátě zavazadel (v případě připojištění)
- Asistenční služby (tlumočení, komunikace s lékařem)
- Odpovědnosti za škodu

Online cestovní pojištění do USA

K vyřízení cestovního pojištění vám nyní postačí pár minut. Nemusíte obcházet kamenné pobočky a jednoduše si ho sjednáte online. Navíc vás takto vyřízené pojištění vyjde levněji.

socha svobody

Na co se při vyřizování pojištění zaměřit?

1. Vyberte správnou destinaci
Ceny pojištění do Ameriky se liší podle léčebných výloh stanovených v jednotlivých státech. Například v Kalifornii jsou léčebné výlohy mnohem vyšší než v New Yorku.

2. Nastavte si dostatečný limit plnění
Při cestách mimo Evropu doporučujeme nastavit si vyšší limit plnění pro léčebné výlohy. Minimálně 3 miliony korun.

3. Zvažte připojištění na adrenalinové sporty
Mezi adrenalinové sporty většina pojišťoven řadí paragliding, jumping, vodní lyže apod.

4. Vybírejte kvalitní pojišťovnu
V případě, že se vám v USA skutečně něco stane, měli byste mít jistotu, že pojišťovna zaplatí včas zdravotnickému zařízení za vaše ošetření.

Pokud by se tak nestalo, měly by následné dluhy neblahý vliv na vaše další cesty do Ameriky. Například byste nemuseli už nikdy dostat vízum.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 4 053 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v USA

Levné ubytování v USA online a rychle.

Zájezdy USA

Vyberte si z nabídky zájezdů do USA od CK Go2.

 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Na USA.Světadíly.cz najdete rady a tipy na cesty do Ameriky. Najdete zde informace o jednotlivých státech, městech, národních parcích a dalších zajímavostech. Určitě si vyberete ze široké nabídky poznávacích zájezdů do New Yorku a na Floridu. Tipy na akční letenky.


Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Chorvatsko | Rakousko