Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

USA na míru

USA na míru

Kafkova 341/12
160 00 Praha 6-Dejvice
Telefon: 604 104 525
Web: http://www.usanamiru.cz
Email: info@usanamiru.cz

 

USA na míru je pro nás cesta, jak se s vámi podělit o své zkušenosti a dopřát vám nejlepší možný zážitek z pobytu ve Spojených státech.

A je úplně jedno, jestli jste omezeni časem, máte strach, že se nedomluvíte nebo nevíte, které památky se vyplatí navštívit. Od toho jsme tady my. Zajistíme vám dovolenou přímo na míru.

Nemáme rádi balíčky nabízené většinou cestovních kanceláří. Dovolená nastavená, aby vyhovovala co největšímu spektru lidí, nemůže nikdy zohlednit preference jednotlivců. Tam, kde nedokáží cestovní kanceláře reagovat, se my cítíme jako ryba ve vodě. Připravíme vám pobyt v USA navržený tak, aby reflektoval vaši osobnost a vaše preference.

Spolupracujeme pouze s prověřenými partnery, o kterých víme, že vám nabídnou maximální kvalitu a komfort, nezbytnou k prožití bezvadné dovolené.

Všechny destinace, které nabízíme, jsme osobně procestovali a podrobně je známe.

ČLÁNEK CK:
USA na míru - za krásami Floridy a Miami

Další kontakty

 Mobil 2: 724 923 492

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v USA

Levné ubytování v USA online a rychle.

Zájezdy USA

Vyberte si z nabídky zájezdů do USA od CK Go2.

 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.